Over de behandelaar

In 1994 ben ik afgestudeerd als psycholoog. Vlak daarna heb ik samen met 2 arts-collega’s een praktijk opgericht in Almere, waarin ik me in de loop der jaren steeds meer heb gespecialiseerd in het behandelen van relatieproblemen waarbij ook seksuele klachten een rol speelden.

Ik heb veel ervaring opgebouwd met stellen die in een relationele crisis zaten, omdat één van hen was vreemd gegaan. Stellen waarbij een van beide een seksverslaving had en dat ontdekt werd. Stellen waarbij een groot verschil in seksueel verlangen de nodige relationele spanningen opleverde. Of stellen waarbij de vrouw al jaren kampte met vaginistisch reageren, maar waarbij hun kinderwens dit probleem nu vol op de kaart zet.
Maar ook stellen waarbij een seksueel trauma bij één van beiden zorgde voor een verstoorde seksuele relatie.

Na mijn verhuizing vanuit Amsterdam naar het mooie Drenthe heb ik mijn praktijk in Almere aangehouden. Na 2 jaar was ik toe aan een eigen psychologenpraktijk in mijn woonomgeving.
In 2003 heb ik Seksuologie en Psychologie Praktijk Assen opgericht. Een praktijk waarin ik mijn kwaliteiten als relatietherapeut en seksuoloog NVVS ben gaan combineren met mijn, in de loop der jaren, opgebouwde expertise als gezondheidszorgpsycholoog. Tegenwoordig ben ik volledig werkzaam in Assen.

Ik werk in gezondheidscentrum Assen-Oost samen met 7 huisartsen en andere collega’s.
Als gezondheidszorgpsycholoog – seksuoloog NVVS ben ik gespecialiseerd in relatietherapie en de behandeling van seksuele problemen. Daarnaast heb ik expertise in de behandeling van veel voorkomende psychische klachten bij volwassenen. Ik pas meestal cognitieve gedragstherapie toe als behandelvorm. In de behandeling wordt Nederlands gesproken.

De praktijk is 4 dagen per week geopend. Met ingang van juli is de praktijk 3 dagen per week geopend. Op maandag, dinsdag en woensdag.

Ik ben te bereiken per mail (infosppa@gmail.com).

Anastasia Ixkes is 57 jaar, woont samen met haar partner en heeft twee zonen van 26 en 24 jaar.

Ik ben geregistreerd in het BIG-register als GZ-Psycholoog (49003746325) en aangesloten bij de beroepsverenigingen NIP en NVVS. Voor meer informatie kunt u terecht bij het NIP (http://www.psynip.nl/) en bij de NVVS (http://www.nvvs.info/).

volgende pagina: >>